TWinklingnails

  

Middels mijn blogs praat ik je graag bij over mijn werk en producten.2020-07-21

De strijd tegen stress-, emotie- en hormonaal zweet

Zweten is goed voor je!
Ja dat zal, dacht ik. Maar heel fijn is het niet altijd. Ook ik als 50-plusser merk dat de hormonale overgang best wel wat lastig kan zijn. Maar ik onderga het maar gewoon. Eigenlijk gebruik ik er niets voor. Maar vooral de zweet uitbraken op mijn hoofd vind ik wel heel erg vervelend. En hier heb ik ook in de nagelsalon last van. Vooral tijdens het vijlen melden zich vaak de opvliegers aan en loopt het op mijn voorhoofd en langs mijn slaap spontaan in straaltjes naar beneden. Bloed irritant! Brildragend, dus soms beslaan je glazen zelfs nog mee.

Een tijdje geleden kwam ik een bericht tegen van een nieuwe deodorant zonder aluminium. En eerlijk gezegd, was ik mij niet eens bewust van het feit dat er in bijna alle deo’s aluminium zit. Maar goed blijkbaar trok het wel mijn interesse en ik heb het stuk gelezen. Aluminium blijkt alles af te sluiten en kan in je lichaam komen. Ook las ik over een mogelijk verband tussen aluminium en borstkanker. Het berichtje pakte mij en ik dacht dit wil ik toch eens proberen. En toen ik er eentje wilde gaan bestellen, las ik ook dat er nog ruimte was voor verkooppunten van het merk. En zo belande ik in de wereld van de Loveli producten en ben ik verkooppunt Loveli geworden.

En ja, ik ben de Loveli deo zonder aluminium zelf gaan gebruiken. Het was even wennen en ik was niet direct overtuigd en heb echt wel even nog getwijfeld…… maar ik ben om! Ik ben ervan overtuigd dat dit mij helpt. Doordat ik mijn oksels niet meer geheel afsluit met aluminium, kan ik blijkbaar toch meer afvoeren en voer ik minder af via mijn hoofd.

Dus… vertel ik je graag wat de Loveli deo is en doet:

* Sluit je zweetklieren niet af, maar neutraliseert zweetgeur meteen
* Werkt écht en gaat lang mee
* tegen stress-, emotie- en hormonaal zweet
* 100% troepvrij natuurlijk
* Navulbaar, dus beter voor het milieu en beter voor je portemonnee

De eerste deo zonder aluminium die echt werkt
Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijn ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

Het verschil met andere deo’s
We LOVE te sweat! Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uít je lichaam wilt hebben. Maar wat je niet wil is die vervelende zweetgeur…Spuitbusdeo’s bevatten vooral veel alcohol en parfum die de geur proberen te maskeren. Maar of dat nou zo goed werkt en of dat nou zo gezond voor je is. Deo’s met aluminium sluiten je zweetklieren af en daardoor werken ze echt. Maar zweten doe natuurlijk niet voor niets. Die afvalstoffen moeten toch echt je lichaam uit.

Zuiveringszout neutraliseert geurtjes
Zweet gaat pas stinken als het in contact komt met bacteriën op je huid. En dat is wat je wilt voorkomen. Dat kun je doen door je oksels regelmatig te wassen. Maar ook door de pH-waarde van je huid omhoog te brengen, zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes.

En dat is precies wat natriumbicarbonaat in de deo van Loveli doet. Een anderd naam voor natriumbicarbonaat is zuiveringszout en zo heet het niet voor niets. Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt.

Zinkoxide voor extra bescherming tegen stress-zweet
Stress-zweet is anders dan zweet dat veroorzaakt wordt door de warmte. het bevat meer vetzuren dan gewoon zweet en de bacteriën op je huid zijn gek op deze vetzuren. Zij zijn de veroorzaker van je zweetgeur. Zinkoxide zet deze vetzuren om in een geurloze zinkzout voordat de bacteriën hun werk kunnen doen. Wat zink een dubbel zo sterk wapen in de strijd tegen zweetgeurtjes maakt, is dat het tegelijk antibacterieel is! Er zijn dus sowieso minder bacteriën op je huid die de zweetgeur kunnen veroorzaken.

Deze deo beschermt je extra tegen de geur van stress- en hormoomzweet. Naast zuiveringszout (natriumcoarbonaat) bevat het ook zinkoxide dat een dubbele werking heeft tegen zweet door emoties en stress. En arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

* Je hoeft maar weinig te gebruiken: 2 streepjes per oksel is al genoeg.
* Je kunt de deo het beste even laten intrekken voordat je je aankleedt. Dan krijg je geen vlekken in je kleding.
* Draait je deo niet goed meer? Een nachtje vriezer doe vaak wonderen.
* Sommige mensen krijgen wat irritatie van de deo. Minder smeren is dan vaak de oplossing. Veelal smeren we er écht te veel op.
* Als je hiervoor een deo met aluminium gebruikte, kan het zijn dat je tijdelijk meer gaat zweten of naar zweet gaat ruiken. Bij de meeste mensen is dat na een paar dagen voorbij en ruik je helemaal niks meer. Was (of scrub) je oksels een keertje extra. En hou vol! Deze detox duurt     maar even.
* De verpakking is gemaakt van polypropyleen (plastic). het kan gerecycled worden met de rest van je plasticafval, maar nog milieuvriendelijker is het om hem opnieuw te vullen met een refill.

Ik ben al om en jij?
Ben jij degene die al zo’n deo heeft geprobeerd?
Ik ben heel benieuwd wat jullie ervaringen zijn. Let me know!

Groetjes, Trijni.

Klik hier voor de Loveli producten in mijn webshop.

Admin - 13:10:27 @ LOVELI