Wees lief voor je huid. Kies voor puur natuur.

100% troepvrij _ 100% natuurlijk _ 100% dierproefvrij.  


Loveli is opgericht vanuit het ideaal dat goede beauty producten niet vol met chemicaliën hoeven te zitten. Wees lief voor je huid, kies Loveli-care!


Een mooi verhaal van oprichtster, Linda Bot, die door haar moeders strijd tegen borstkanker op zoek is gegaan naar een deodorant waar géén aluminium in zat. 

En het is haar gelukt om een prachtig product hiervoor neer te zetten. En ook nog een deo die écht werkt! Ook tegen hormoon- en stresszweet.  

Ook zijn er speciale producten voor de stoere mannen, Rebel!Naast de geweldige aluminium vrije deodorant is het haar gelukt een prachtige 100% troepvrije, 100%natuurlijke en dierproefvrije productenlijn op te zetten voor body en face.


Loveli heeft natuurlijke ingrediënten en duurzaam materiaal op nr. 1 staan. 

Loveli is vrij van parabenen, siliconen, palmolie en microplastics, SLS of SLES en PEG's.


Ik ben er dan ook trots op om het verkooppunt in Drenthe te mogen zijn! 


De Loveli & Rebel producten zijn verkrijgbaar in de salon en  WEBSHOP  van TWinklingnails.Twijfel je over welke producten voor jouw huid het beste zijn? Doe dan eens de huidtest:  https://loveli.care/test              

Zo krijg je een goed inzicht wat het beste bij jouw huid past en ook hele goede productuitleg. Écht dit is zo'n fantastische troepvrije productlijn, dit moet je proberen.E-mailen
Bellen
Info