TWinklingnails

  


WEBSHOP  -  ONLINE 24/7 OPEN!  - WEBSHOP

Je kan hieronder alle producten bekijken en bestellen.

Let op! Producten kunnen op afspraak worden opgehaald. Betaling dan contant ( ook pin aanwezig). Het kan ook verstuurd worden binnen Nederland. Hiervoor worden wel verzendkosten (€5,95)  in rekening gebracht en dan betaal je vooruit. Bij een vooruitbetaling stuur ik je een betalingsverzoek-link toe of de digitale factuur per mail waaronder de betaalknop voor IDeal betaling zit. Na ontvangst van de betaling zal ik je bestelling zo snel mogelijk verpakken en versturen. Bij een bestelling boven €70,00 aan producten, is de verzending gratis.

Heb je een CADEAUBON die je wilt inwisselen op je bestelling? Dat kan hoor. Vermeld dit even in de opmerking bij je bestelling en vermeld ook het desbetreffende nummer van de cadeaubon. Ik verreken het waardebedrag van je bon dan op het totaalbedrag en stuur je een betaalverzoek/factuur toe voor het eventueel resterende te betalen bedrag.


TWinklingnails

Webwinkel

Loveli

Loveli is opgericht vanuit het ideaal dat goede beauty producten niet vol chemicaliën hoeven te zitten. Een mooi verhaal van oprichtster, Linda Bot, die door haar strijd tegen borstkanker op zoek is gegaan naar een deodorant waar géén aluminium in zat. Loveli maakt haar producten van natuurlijke ingrediënten en zijn zelfs voor een groot deel vegan. 100%Troepvrij. 100%Proefdiervrij.

Zonnebrillen

Leuke zonnebrillen voor een leuk zonnig prijsje! Van elk model slechts 1 op voorraad. Op=Op!

Yodeyma Damesgeuren

Heerlijke imitatie dames geuren gebaseerd op een aantal topgeuren.

Yodeyma Herengeuren

Heerlijke imitatie heren geuren gebaseerd op een aantal topgeuren.

Yodeyma Kids

Heerlijke unisex Kids geurtje.

Marc Inbane

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen. MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

ETRE BELLE Make-up

Être-Belle Cosmetics Is gevestigd in het Duitse Flein en is één van de weinige Duits producerende bedrijven in de cosmeticabranche. Dit succesvolle bedrijf bestaat ondertussen al meer dan 30 jaar. Être-Belle Cosmetics staat voor natuurlijke ingrediënten en een duurzame ontwikkeling van de producten. Dus producten met alléén natuurlijke werkstoffen in een mooie en milieuvriendelijke verpakking én met de optimale prijs/kwaliteit verhouding. Alle producten zijn dermatologisch getest, dierproefvrij, vrij van parabenen en minerale oliën.

MAGNETIC & Verzorgingsproducten

Magnetic Nail Care designed for professionals, by professionals. Wij testen al onze producten uitvoerig met een kritisch team van nagelstylisten en pedicures. Onze nagelproducten zijn gemaakt voor professionele gebruikers: gediplomeerde nagelstylisten, voetverzorgers en schoonheidsspecialisten. Voor klanten zijn er speciale verkoopproducten, zoals nagellak, nagelriemolie, handverzorgingsproducten enz.

SIERADEN

Dameshorloges, Herenhorloges en meer. NU EXTRA VOORDELIG GEPRIJSD !!!

TASSEN

TASSEN Nu in de opruiming! Het gaat om de laatsten. Op = Op !!!!!

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@TWinklingnails.nl