TWinklingnails

  


WEBSHOP  -  ONLINE 24/7 OPEN!  - WEBSHOP

Je kan hieronder alle producten bekijken en bestellen.

Let op! Producten kunnen op afspraak worden opgehaald. Betaling dan contant ( ook pin aanwezig). Het kan ook verstuurd worden binnen Nederland. Hiervoor worden wel verzendkosten (€6,75)  in rekening gebracht en dan betaal je vooruit. Bij een vooruitbetaling sturen wij je een betalingsverzoek-link toe of de digitale factuur per mail waaronder de betaalknop voor IDeal betaling zit. Na ontvangst van de betaling zal ik je bestelling zo snel mogelijk verpakken en versturen. Verzending via Postnl met track & trace code. Bij een bestelling boven €70,00 aan producten, is de verzending gratis.

Heb je een CADEAUBON die je wilt inwisselen op je bestelling? Dat kan hoor. Vermeld dit even in de opmerking bij je bestelling en vermeld ook het desbetreffende nummer van de cadeaubon. Ik verreken het waardebedrag van je bon dan op het totaalbedrag en stuur je een betaalverzoek/factuur toe voor het eventueel resterende te betalen bedrag.


TWinklingnails

Webwinkel

Uw winkelwagen is leeg

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@TWinklingnails.nl