Online winkelen bij TWinklingnails om snel van geweldige producten te kunnen genieten!


Kortingen of gratis verzending bij een order boven €40,- zie je niet automatisch verschijnen in je bestelling, Je ontvangt van mij ná het plaatsen van je bestelling een factuur met het gecorrigeerde bedrag met een betaalverzoeklink in je mailbox. 

Komen afhalen op afspraak kan natuurlijk ook, dat scheelt verzendkosten. Dan kies je voor contant bij afhalen. LET OP! Nu tijdens de Lockdown dient ook bij het kiezen voor contant bij afhalen ook online betaald te worden, zodat het afhalen zonder toegang in de salon kan plaatsvinden. Zet bij 'Overige info' de dag en tijd neer wanneer je je bestelling komt afhalen.

De vaste afhaalmomenten zijn:

ma - di - wo- do tussen 17.00-18.00 uur

vr - zat tussen 11.00-12.00 / 17.00-18.00 uur

Vragen? App me gerust even op 06-29601966. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren.

Bij een order van € 40,00 of meer, is de verzending gratis! 

Spaarsysteem

Bij een besteed bedrag van €25,- (geldt voor zowel behandelingen, producten, webshop) spaar je online 1 spaarpunt. Bij 10 spaarpunten kan je deze inzetten voor 10% korting.


 

TWinklingnails

Uw winkelwagen is leeg

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@TWinklingnails.nl


 

E-mailen
Bellen
Info