Samen met TWinklingnails de oplossing vinden voor jouw nagelproblemen.


Wil jij ook zo graag mooie en verzorgde nagels? Weer met meer zelfvertrouwen je handen weer durven te tonen?

Dan kan ik jou daarbij helpen ! Ik denk graag mee in oplossingen voor jouw nagelproblemen. Problemen zijn er immers om opgelost te worden toch?

Je kan bij mij niet alleen terecht voor mooie gelkunstnagels, maar ik richt me ook op de Natural Nail Treatment. Ook voor mannen. 

Ik ben Trijni Wever, gecertificeerd nagelstylist en heb aan huis een eigen nagelstudio TWinklingnails. Tevens ben ik verkooppunt Drenthe van prachtige productlijnen, zoals  LOVELI & REBELYODEYMA en MARC INBANE.

De praktijkruimte is op de begane grond aan de voorzijde van het huis en heeft een eigen parkeergelegenheid direct naast de oprit. De salon is niet rolstoel toegankelijk. 

Ik combineer mijn salonwerkzaamheden met een administratieve baan, ik werk dus uitsluitend op afspraak. Zie mijn openingstijden . 

Je kan ook zelf heel eenvoudig online je AFSPRAAK MAKEN of je producten bestellen in de WEBSHOP

Je kan mij bellen op het nummer 06-29601966 en natuurlijk ook heel eenvoudig een Whatsapp berichtje sturen. Mailen kan natuurlijk ook. (CONTACT)


Je bent van harte welkom. Ik help je graag!


TWinklingnails accepteert ook pinbetalingen.  


Ik werk voornamelijk met de professional nail care producten van Magnetic. 

Volg TWinklingnails op Facebook voor leuke acties, foto's en nieuws. Ook via Facebook kan je online je afspraak boeken. Klik hieronder op 'vind ik leuk" om de Facebook pagina te volgen.

Instagram-account: (twinklingnails_)

Pinterest-accounts: TWinklingnails & Loveli Verkooppunt Drenthe TWinklingnails.

 

 

 

 

 

  

 

45049
E-mailen
Bellen
Info